Heeft u een beperking en/of chronische ziekte, bent u mantelzorger, bent u een professional of heeft u gewoon een mening over hoe toegankelijkheid in Rotterdam geregeld kan worden. Doe dan mee met een van de creatieve workshops die Rotterdam Onbeperkt organiseert.

Wat zijn uw wensen en behoeften en wat is er nodig om volwaardig mee te kunnen doen in Rotterdam? Tijdens een creatieve workshop van twee uur gaat u aan de slag om uw ideale toegankelijke Rotterdam te verbeelden. Dit kan door te tekenen, schilderen, een gedicht of een hoorspel te maken…

Inhoud workshop
Tijdens de workshop voert u een gesprek over toegankelijkheid in Rotterdam. Kan men overal komen en naar binnen gaan, hoe is de bejegening, voelt iedereen zich welkom, kan iedereen overal aan meedoen en is alle informatie duidelijk? Samen met een kunstenaar werkt u aan een creatief werkstuk om uw ideeën te verbeelden of te verwoorden. Tijdens de tweede workshop worden de werkstukken samengevoegd en afgemaakt. De workshops worden georganiseerd in samenwerking met La Luna Kunst- en Werkwinkel.

Data, locaties en kosten
De workshops worden in de avond op verschillende plaatsen in de stad georganiseerd. Geef bij de aanmelding aan of de noordoever of de zuidoever uw voorkeur heeft. Er kunnen maximaal 12 deelnemers per locatie deelnemen, dus wees er snel bij! U kunt kiezen voor Rotterdam Centrum of Rotterdam Zuid. De exacte locaties krijgt u na uw aanmelding door. De locaties zijn rolstoeltoegankelijk. Er zijn geen kosten verbonden aan de workshops.

  • Rotterdam centrum: donderdag 21 november 19.00–21.00 uur
  • Rotterdam Zuid: donderdag 28 november 19.00–21.00 uur

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar onbeperkt@rotterdam.nl Of bel met Marlijn Wagenaar van de gemeente Rotterdam, telefoon (06) 18 29 35 86. Heeft u speciale behoeften/iets nodig, of wilt u een begeleider meenemen? Geef dit dan aan bij de aanmelding.

Meer informatie
Meer informatie is te vinden op de website.