Adviezen

010Toegankelijk werkt aan verschillende adviestrajecten. Op deze pagina vindt u een kort overzicht van een aantal projecten waar wij momenteel mee bezig zijn of die inmiddels afgerond zijn.

Daarnaast adviseren wij de gemeente Rotterdam over inrichtingsplannen van de buitenruimte. Aangezien de tekeningen van deze projecten en onze geleverde adviezen vaak nogal omvangrijk zijn,  zijn deze niet opgenomen in dit overzicht.

Informatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u via deze pagina contact met ons opnemen.

 • Markthal met banner Rotterdam Onbeperkt op voorgrond

  Naar aanleiding van de ratificatie in 2016 van het “VN-verdrag inzake rechten van personen met een handicap” heeft de gemeente Rotterdam in samenwerking met Rotterdammers en verschillende organisaties -waaronder 010Toegankelijk- een Lokale Agenda Toegankelijkheid (LAT) gemaakt. Hierin is te zien […]

 • knooppunt station prins alexanderpolder

  Er is advies gegeven voor een tijdelijke gids/geleidelijn tussen verschillende openbaar vervoer functies, zoals trein, metro en bus bij station Prins Alexander tijdens de periode van herinrichting van de buitenruimte aldaar.

 • terrasuitbreidingen ivm corona verkleinen de toegankelijkheid

  In het Hemelvaartweekend zijn een tiental ontwerpers van Stadsontwikkeling met 010Toegankelijk via mailoverleg bezig geweest met het beoordelen van vlekkenplannen voor terrasuitbreidingen op de grotere horeca locaties/pleinen. Er was haast geboden want het college van B & W moest dit […]

 • coolsingel overzicht verbouwplan
 • depot boijmans van beunigen buitenkant ontwerp
 • zwembad zuid rotterdam binnenkant
 • openbare invaliden toilet
Toegankelijk maken van woningen
Toegankelijk maken van openbare gebouwen
Belangrijkste punten voor toegankelijke buitenruimte

TOEGANKELIJK ONTWERPEN EN BOUWEN IS DUURZAAM!